Projektering och installation av ljud, ljus och bild i olika typer av offentliga miljöer
Projektering och installation av ljud, ljus och bild i olika typer av offentliga miljöer
Hem 9 Tjänster 9 Installation

Försäljning & Installation av Teknik

Projektering och installation av ljud, ljus och bild

Vi är experter när det kommer till att projektera och installera ljud, ljus och bild i olika typer av offentliga miljöer, företagslokaler, konferensrum, restauranger och butiker, oavsett om de är små eller stora. Vårt brinnande intresse ligger i att skapa och hitta lösningar som möter våra kunders behov och önskemål.

Avancerade styrsystem

I dagens samhälle efterfrågas flexibel styrning av olika funktioner och produkter. För att möta den efterfrågan använder vi avancerade styrsystem, såsom Crestron, för att harmonisera dessa komponenter. När det gäller ljudkvalitet som smälter perfekt in i er verksamhet, är BOSE ofta vårt val med deras kompletta och förstklassiga lösningar.

Bildytor och bildlösningar

När det kommer till bildlösningar strävar vi efter att tillgodose alla behov, oavsett om det är små eller stora skärmar, inklusive imponerande 100-tums skärmar från LG. Vid behov av ännu större bildytor, väljer vi Epsons projektorer som levererar enastående kvalitet. Vidare tar vi också hänsyn till den moderna teknologin och integrerar LED-skärmar i våra lösningar.

Halmstad, hela Sverige och Norden

Vi är baserade i Halmstad, men opererar över hela Sverige och i våra grannländer.

Tveka inte att höra av er till oss för en öppen och förutsättningslös diskussion kring era önskemål.
Vi ser fram emot att hjälpa er att förverkliga era visioner på bästa sätt.

Translate »